Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Trainingen

  • Healthcare Innovation Portal online !

    Sinds begin april is er een nieuwe online dienst die zorginnovatoren helpt om hun innovaties tot een succes te maken: de Healthcare Innovation Portal. Aan de hand van intelligente software en een HIP consultant wordt […] Lees Meer

Het volgen van een intensieve training in een kleine groep kan een enorme stimulans zijn voor zorginnovatoren om problemen te identificeren en aan te pakken. In totaal plannen we 18 2-daagse trainingen in van elk 8 en maximaal 12 deelnemers. Om de heterogeniteit van de deelnemers te bewaken zullen er per innovatieproject maximaal 2 deelnemers per klasje worden toegelaten. We beogen een collectieve training te verzorgen waarbij het leren van elkaars casuïstiek een belangrijk onderdeel is.

De training bestaat in elk geval uit de volgende onderwerpen:

  • het managen van vernieuwingsprocessen,
  • achtergronden en inzichten over innovatieprocessen in de zorg,
  • zorgfinanciering
  • wet- en regelgeving
  • zorgmarketing en valorisatie
  • sociale innovatie

Elke training zal na afloop met de deelnemers worden geëvalueerd.

De training zal gaandeweg het project steeds worden aangepast op basis van de evaluatie en het voortschrijdend inzicht van de trainers.

De trainingen zullen op verschillende locaties in het land worden aangeboden om zo deelnemers uit alle regio’s in de gelegenheid te stellen om mee te doen.

Daar waar dat mogelijk en wenselijk is, zal het programma ingaan op specifieke vragen vanuit de deelnemers.

De deelnamefee voor een training bedraagt € 99,- per persoon (dit voor de dekking van de cateringskosten)