Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Disclaimer

  • Healthcare Innovation Portal online !

    Sinds begin april is er een nieuwe online dienst die zorginnovatoren helpt om hun innovaties tot een succes te maken: de Healthcare Innovation Portal. Aan de hand van intelligente software en een HIP consultant wordt […] Lees Meer

De informatie op de website Highway 2 Health, is door de Stichting Bevordering Healthcare Innovations Netherlands (SBHIN) met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
SBHIN streeft er naar de website voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud steeds juist, volledig of actueel is.
SBHIN is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Daarnaast aanvaarden wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Deze website bevat links naar websites van derden die niet door SBHIN gecontroleerd en of onderhouden worden. Voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites is SBHIN niet aansprakelijk.

Auteursrechten

SBHIN bezit het auteursrecht op de informatie die via www.highway2health.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie – anders dan voor persoonlijk of niet commercieel gebruik – te verspreiden of te kopiëren zonder toestemming van SBHIN.

Uw privacy

SBHIN vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Bij bezoek aan de site, deelname aan (online) onderzoek of e-mailverkeer laat u gegevens van uzelf achter. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag of reactie. Bedoelde gegevens worden niet naar u herleidbaar verzameld of gebruikt. Informatie over bezoeken aan www.highway2health.nl worden slechts gebruikt bij onze dienstverlening aan u, ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.